Een memorabele dag … 20 juni 2018!
Per post krijg ik van mijn pedicure    speciale (schapen) wandelwol toegestuurd om uit te proberen.
En ’s avonds komt er een appje binnen van een wandelgenootje (mooi woord hè!) die ik heb leren kennen via Wandelsport Gelderland … of ik zin heb om met haar te gaan lopen. Allebei COPD patient … een lager tempo dan met anderen … moet kunnen.
We spreken af bij Groot Warnsborn. En gaan de (rode)Warnsborn-route lopen.

21 juni 2018!
Mijn orthopedische wandelschoenen (nee Monique … niet mijn homeopathische!!!) zijn bij de schoenmaker. Een uitgelezen kans om mijn oude (Meindle’s) wandelschoenen uit te proberen … ja die mij zo’n pijn bezorgd hebben de afgelopen 1,5 jaar!
De orthopedische zooltjes vervangen door een algemeen leren zooltje(geeft al wat ruimte), veters bij de tenen wat losser, voeten inpakken en gaan!

En het is een feestje … een schitterende natuur … een gevarieerd landschap van korenvelden, lakenvelders die rondlopen, beekjes, bos …

Kunst …

Jong geluk …

Een mooie, royale wandeling van 5,3 kilometer om uit te proberen …

en een heerlijke beloning om elkaar beter te leren kennen. De afspraak voor volgende week staat al weer!

wp1534

Thuisgekomen zijn mijn voeten natuurlijk het allerbelangrijkste. Ik voel geen pijn, geen drukpunten … het zal toch niet zo zijn dat schapenwol  dè oplossing is!
Mijn voeten zien er niet anders uit dan voordat ik de wandeling begon!wp1535

Voorlopig even uit blijven proberen … ook voor langere wandelingen voordat ik inga op het aanbod van een 2e paar orthopedische schoenen. Heb net de rekening van het eerste paar binnen … daar koop je er geen 2 paar per jaar van!

Advertenties