Zal ik het op mijn wandelsite zetten?? Ja … uiteindelijk heeft het alles te maken met het (niet kunnen) wandelen!!!

Vanmorgen dan de lang verwachte afspraak met de orthopeed. Inmiddels is elk lopen een drama. Wandelen al helemaal.
Twijfel inmiddels of Naproxen wel de oorzaak is geweest. Blaren blijven komen, ontstekingen vermeerderen en tenen zetten aan alle kanten op … rood, blauw, dik en koud! Ik hou me nog steeds vast aan de conclusie van de huisarts vorige week “het heeft niets met de doorbloeding te maken”.
Hoewel in mijn achterhoofd ?????

Na een slechte nacht om 8 uur de deur uit … röntgen en specialist. De orthopeed heeft weinig woorden nodig. Aan de Hallux Valgus doet hij niets omdat ik met pre-tapen goed kan wandelen … wel krijg ik een orthopedische schoen voorgeschreven.
Begin februari wordt die opgemeten … ook in het ziekenhuis. Eind februari klaar.

Meer zorgen maakt hij zich over de toestand van de rest van de voeten en … mijn enkels. Dat hij daar ook de bloedsomloop probeert te voelen ontgaat mij uiteraard niet. Zijn eerste conclusie … ontstekingen, blaren, verkleuringen … alles heeft te maken met een slechte doorbloeding en ik word direct doorgestuurd naar de vaatchirurg omdat hij aderverkalking vermoedt.
Nu hebben ze het in Meppel hier ook al eens over gehad maar dat is 5 jaar geleden. Toen verder geen vervolg aan gegeven … vergeten … Will was ziek!

Mijn agenda nagekeken … vanaf begin november de deur bij de HA bijna plat gelopen over mijn vreemde voeten … van podotherapeut naar pedicure en uiteindelijk huidtherapeute gestuurd.
Het was dat ik zelf de verwijskaart voor de orthopeed vroeg ivm mijn Hallux Valgus aan beide voeten.
Zelf gevraagd om me op suiker te laten testen. Gelukkig negatief … maar zelfs daar heb ik nu mijn twijfels over of ze de uitslagen wel goed bekeken heeft. Ze heeft altijd haast!
Vertrouwen HA is inmiddels nihil. Dit is niet de eerste verkeerde conclusie die ze trekt.

Nu ik in goede handen ben voel ik me voor het eerst weer veilig.

Advertenties