Start Bilderberg Hotel Wolfheze.
Het zal een rondje worden vanuit de Wolfhezer bossen met haar Wodanseiken over de Wolfhezer heide, via het Heelsumse beken- en sprengen gebied. Dan onder de A50 door en langs de snelweg terug tot aan het Ecoduct waarna we al weer snel bij het beginpunt zijn.
De start is bij nr 3 op de kaart we lopen dan naar beneden.

Al direct op de parkeerplaats komen we een boom tegen die een enorme vracht draagt.


Het gebied van de Wodanseiken blijft mooi. Ik heb er nu alle 4 de jaargetijden gelopen. Prachtig.

Langzamerhand gaan de bossen over in de hei … we lopen langs de Jeneverbesbomen naar het Heelsums beek- en sprengengebied. Leuk is dat we dezelfde vrijwilligers weer aan het werk zien … koekjes worden gedeeld. Maar … de volgende keer is het onze beurt!

En dan is het terug langs de A50 … waar de paddestoelen bijna op hun mooist zijn … om via het Ecoduct weer bij ons startpunt te komen waar we nog even met een klein groepje nagenieten van een heerlijke lunch.

Advertenties