Rondje Uiterwaarden …

Mijn lijf vraagt om actie. Ik moet de buitenlucht in … de spanning er uitlopen … de serotonine, dopamine, endorfine spiegel  … of hoe het ook allemaal mag heten … verhogen!  Durf me nog niet aan te sluiten bij een grotere groep wandelaars … weet niet hoe mijn voeten zich zullen houden.
Eerst maar een kleine wandeling. Het is warm … 27 graden … wie vertrekt er nu ook midden op de dag! Van huis uit … de uiterwaarden in.
Het is drukkend warm … doodstil … af en toe een trein, boten, de koeien liggen er suf bij en de kameel zoekt ook de beschutting.

Een fotorondje …

Ben niet echt blij met mijn voeten. Ondanks dat ze ingetaped zijn,  teenspreiders gebruik om de hallux valgus wat te verlichten is het gewoon niets. Maar weer eens verder nadenken hoe we dit gaan oplossen. Een rondje van nog geen 4 km … pijn. Mis trouwens ook mijn fitbit. Dacht dat ik wel zonder kon.  Runkeeper valt uit. Geen stappen, geen kilometers.

Maar wel een lekker gevoel, ik loop weer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: