Posbank

We moeten in Rheden zijn en besluiten een rondje Posbank te gaan lopen. Na even wat start problemen … informatiecentrum in/uit … aan de andere kant weer in, vragend om een plattegrond horen we dat we alles volgens de app van natuurmonumenten  moeten lopen. Gelukkig krijgen we ook nnog een simpel plattegrondje mee. Dit moet volgende keer anders … van te voren maar downloaden.

Twee toch best redelijk slimme meiden komen er maar niet uit hoe nu toch de wandeling van de  sagen en legenden loopt … waar hij überhaupt begint. Volgende keer de link maar printen. We besluiten de zwarte route (onderweg 2 IJslanders vlakbij) te pakken tot het hoogste punt van de Posbank met de bank van meneer Pos om daar in het restaurant  van koffie met  een honing/walnotentaart te genieten.

Gesterkt vervolgens wij onze weg  en besluiten de paarse route naar boven te nemen. Dat is het bovenste rondje.IMG_20170309_143825

Wat een goede keus. Ook al zijn we soms doodsbang …hooglanders, een troep wilde zwijnen (allebei wat wazig … foto’s van veraf) … de natuur is zo mooi … alsof we in een oerbos lopen.

Als we het laatste wildrooster gehad hebben is het even tijd voor thee en kunnen we langzaam via een geel/zwarte route weer naar de gewone zwarte route om halverwege in het zonnetje te kunnen lopen.

 

Een schitterende wandeling die we zeker nog eens zullen maken. Een totaal van ruim 12,52 kilometer met behoorlijk wat hoogteverschil.

Advertenties

3 gedachten over “Posbank

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: