Loat mij mar lopen …

Mijn liefde voor het wandelen wordt aangewakkerd als Will en ik net samen zijn. Hij is een wandelaar, loper, klimmer, klauteraar, bergwandelaar, struiner. Het wordt een hobby … zeker in de jaren in Ansen als we tegenover de Anserdennen wonen en alleen de weg maar hoeven over te steken om in het natuurgebied te lopen tussen de Hooglanders, schapen en ander beestenspul.
De Trektocht, een zomer-wandelprogramma van RTV Drenthe met o.a. Margriet Benak maakt me enthousiast voor lange afstandswandelingen.

Nu zijn er van die momenten … de zon schijnt al als je opstaat, heel voorzichtig ruik je het voorjaar … dat ik denk  “inpakken en wegwezen” … deur achter mij dicht, rugzak om en gaan! De achterblijvers krijgen wel een kaartje en mogen denken
wp202
Uiteraard doe ik dat niet want ik kan niet tegen onzekerheid, onregelmatigheid, ben bang alleen, een angsthaas en ik ben van de regeltjes, de lijstjes, het uitgestippelde … helaas.
Kan met jaloezie kijken naar mensen die anders in elkaar steken … maar misschien moet ik na mijn verhuizing dat maar gewoon eens doen. De voordeur dicht trekken en gaan!!!

Altijd denk ik dan weer aan het liedje van Daniel Lohues.

Advertenties

Een gedachte over “Loat mij mar lopen …

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: